Home Övrigt Berättelser och texter Världens undergång 2030

Världens undergång 2030

0
Världens undergång 2030

Som flesta känner till så är det historia inte verklighetsbaserad!
Utan en fantasi berättelse med spänning och utav en gåshud på kroppen.

En tidig söndags morgon i norra sidan av Atlanta år 2030.
Det blev världens kaos flygplan bombades och helikoptrar flög kors o tvärs, på marken sprang det folk överallt barnskrik slagsmål av alla dess slag för att komma först till den strängt beordrad karantän av militärer och FBI poliser. Sen innan fick man passera en ingång, det var skanner som läst av hela kroppen. Om man var negativ eller positiv av den smittan som gjorde att man blev död eller ja kanske inte riktigt, något i hjärnan som gjort att man rent ut sagt ville ha kött från människa. Sirener börja tjuta i höga toner som hördes flera kilometer bort som verkligen varnade för en Zombie jord var på väg oss där vi befann oss, det blev verkligen panik alla sprang om kull varandra för att få tag i armborstar och olika vapen för att försöka få ner så många som möjligt. Generalen som vars namn Var Daryl Dixon kommer rusanande ner för trappan och skriker i höga sky att ” VAD I HELVETE GÖR DU” dörren ska vara stängd och bommad. Vem har öppnat den det är en stor säkerhets risk att ha dörren öppen. Staketet är inte lagat vid det högra spaningstornet och jorden kommer in därifrån och då är det fara för alla andra. Vi ska kalla till säkerhetsrådet för ett möte säger generalen Daryl Dixon vad för allvarliga åtgärder, vi måste ta för att det skall fungera när vi är många som vistas här. Vi kommer att dela upp er i olika grupper och slussa er vidare vart ni sen kommer göra vid de stationerna dit ni kommer att slussas till, ni kommer att få band med olika färger på och det kommer att vara röd, blå, grön, orange, lila och gul som vi kommer att dela ut till alla som är gamla nog att kunna utföra sina sysslor och det gäller varje individ, det kommer ni få mer instruktioner om senare.
Nästa kommande dag så kom det 2 ytligare grupper som sent på kvällen ifrån Alexandria och Gerorgia. I Alexandria så är det en präst som heter Rick Grimes en väldigt rakryggad man som lätt vill hamna i bråk och älskar konflikter trots att han präst med sina egna regler. Sen så har vi i den andra gruppen Gerorgia där finns en ledare som är en kvinna faktiskt och det är väldigt ovanligt i en pandemi som denna eller snarare i detta läge som vi befinner oss i nu Zombie Attack. Hon i Gerorgia heter Michonne, hon verkligen älskar machetes svärd av olika modeller som sagt. Det blir uppror Scott och Derek kommer springande och skriker efter generalen Daryl, att det är slagsmål nere i tvätteriet om vem som skall sköta manglingen eftersom dem båda älskar samma sysslor och dem kommer inte överens. Damon och Stefan sist men självklart inte minst har vi Elena som står och lagar mat till 275 st varav 30st var barn och alla klagar dag som natt, att maten är väldigt kryddlöst. Senare på kvällen blev det högläsning för dem minsta barnen, och för dem större så får dem alltså lära sig att bli mekaniker, musiklärare och mattelärare m. fl då vi ska starta en skola så småningom.

Margret och Laura har blivit attackerade av zombies och blivit bitna ganska ordentligt ni andra vet vad som gäller kniv och hugga dem i huvudet, inte någon annanstans för dem dör inte då som sagt. Det är något i hjärnan som får dem att resa sig dem vill enbart ha färskt kött ifrån människor BARA. Rick kommer fram och frågar Daryl angående om man har möjlighet att ta in djur av olika slag som, tillexempel höns getter och kanske ett antal hästar om det går för sig, för vi måste spara in på Disel och bensin när vi går vandringen lagar staketen och kanske jagar ekorrar eller hare måste ha mat till alla plus att vi ska börja odla grönsaker olika sorters kryddor och div. spannmål osv. När Rick och Daryl var ute på spanings uppdrag så stötte dem på en gammal kompis, som var med när zombie viruset startade ifrån första början. Gruppen befann sig på en bondgård. Han heter Shane, väldigt falsk och hämndlysten människa. Värre får man tyvärr leta efter. När det inte passar honom så dödar han personen ifråga så fort han får ett nej eller bli avspisad.

Damon hade precis fått godkännande av Daryl att införskaffa höns och hästar det var nu Damons uppgift att skaffa dit den nu till anläggningen där alla befann sig. Damon tog även med sig sin bror Stefan i uppdraget dem hade till gryningen på sig att ordna detta. Elena och Michonne hade kommit in i en diskussion om varför det var så otrolig barnsligt att ha olika färger på banden dem skulle av någon anledning var ålders färger vilket år man var född osv. Det kunde inte Elena riktigt begripa varför man skulle ha det. Dom som var väldigt stökiga fick typ vara inlåsta i celler av något slag lite svårt att beskriva, men så var det i alla fall. I den enheten stod Gabriel och Morgan stationerade för att hålla vakt. Morgon ropar med en irriterad röst Gabriel och säger- jag tycker vi borde införa 4 skift så det är fler som hjälper till här, och sen i dem 6 olika stationerna sen. Stationerna är då köket, tvätten, djuren, städning och övervakning. Maggie hade gömt sig för att hon fick panikattack och stängde in sig då hennes pappa fick huvudet avskuret av Guvenören, Hersel heter Maggies pappa. Hon har en yngre syster också som heter Beth hon blev också biten när dem satt ute grillade då ett av staketet klipps av och att någon ville dem illa av någon andleding. Nu kommer det ytligare en jord av zombies dubbelt så stor flock än dem andra gångerna så det var fullt pådrag utanför grindarna och verkligen gör dem stabila så att dem inte går sönder gång på gång. I morgon säger Daryl generalen alltså att det blir möte och att alla måste bara där för då kommer jag placera in er vilken station ni ska vara och göra era sysslor de gäller alla utom dem minsta barnen i detta läger och regler är till att följa eller snarare ett krav eller vad man ska säga så att säga. Rick säger att det är en man med skägg med ett basseball trä med taggtråd som springer som vilde och slår ner alla både höger och vänster en riktig huligan eller kanske snarare gangster.

Nästa morgon tidigt i gryningen det var fruktansvärt kallt kan tippa på 24 grader kallt, de är konstigt att zombies klarar kylan säger dem minsta barnen dem förstår inte riktigt detta varför de är så. Maggie försökte förklara för barnen så gott det gick föräldrarna får lära dem ja dem som fortfarande är vid liv så att säga. Ja nu är det snart fika med kaffe och några torra bullar som fortfarande konstigt nog är ätbara trots att dem är några månader gamla.
Nu har det nästan gott 1 år sedan det första utbrottet skedde när man inte visste va det rörde sig om, när man sen kom fram till att det va ett virus som smittade när man blev biten o i vissa fall stort sett sönder sliten mitt i tur. Man försöker hitta ett skydd snarare ett vaccin för att skydda andra. Det går väldigt trögt och sakta, man testar alla möjliga varianter som går från naturliga läkemedel till olika kemikalier blanda hit och dit. Jaaa skriker Elena och Damon vi har lyckas för under tiden vi har varit här på anläggningen så har vi studerat till forskare inom läkemedel så vi kanske har hittat ett nu som funkar. Damon säger att vi måste avvakta lite till dem är några tester till som måste finskjusteras lite mera. Daryl kom farande ner för trappan och var förbannad det blixtrade i ögonen på honom, Maggie kommer springandes efter honom o ropade och skrek stanna Daryl stanna vad är det som händer varför är du så förbannat arg? Daryl Sa irriterat att jag tolerera inte att något pucko kommer och säger till mig vad jag ska göra och inte göra. Jag är tame fan general här och det är ändå jag som bestämmer här och ingen annan om inte jag ger order till en av er här. Så Maggie du kallar till rådsmöte nu och att dem ska infinna sig till middagen då ska vi ha möte. Barnen får sitta i den andra mindre salen och äta idag för vi ska absolut inte bli störda nu när vi ska ha möte. Maggie kan du meddela kocken om att vi ska ha kyckling till middag o sallad. Sen ska vi ha fika efteråt sen så mötet slutar vi 20 tiden sen ska barnen i säng det blir en lång dag i morgon för då börjar riktiga allvaret med skola, jobb eller snarare sysslor till alla och skola för dem yngre. Det kommer bli 4 till 5 skift mellan oss vuxna stå vakt och jag har tagit beslut om vilka som ska stå vakt. Det är jag självklart! Sen blir det Elena, Damon, Rick, Maggie och sen Michonne. Det kan bli utvidgat till fler sen detta är en prövoperiod i några månader så får vi se sen, jag återkommer om detta sen.

Wow säger alla första snön har kommit och det är svinkallt ute nu så dem som står vakt ute kommer att få med sig 3 termosar med kaffe och choklad ut. Jag måste vila ett tag är så utbränd nu så Rick kan du ta över ett par dagar är du bussig. Gabriel tog hand om hästar i stallet och utfodra dem och mockade rent varje dag flera gånger om dagen vi har 6 hästar 3 getter och 5 får och till sist 1 tupp och 6 hönor. Maggie säger gud vad kallt det är ute nu minus 27.6 grader brrr fy.
Michonne kan du göra en brasa och tända så man får upp lite värme nu, man vill ju inte bli sjuk o förkyld eller få andra sjukdomar. Nu 1 månad senare kom det ytligare en grupp som bestod av Murphy han var immun mot zombie bett, han hade blivit biten 8 gånger utan nått hände förutom att han blev blå, alla zombies bara gick förbi honom han var som zombie fast ändå inte. Sen bestod de av 3 stycken till 10k, Addison, Hector. Hector han var knarkarkung landets högsta boss i Spanien innan undergången startade. Allt detta fick Daryl veta av analyser som skannade dem innan dem blev insläppta. Så Hector blev isolerad i en cell tillsvidare tills Daryl förhört honom.
Dem andra som kommit i hans följe blev intagna i ett annat rum där dem blev av med sina vapen o diverse ägodelar tillsvidare. Alla fick lite mat o vatten och blev sen undersökt av doktorn tog prover, för dem som hade vistats med Murphy då han är zombie, fast ändå inte det är en märklig situation. 10k var en av den bästa skytt, han missade inte en ända zombie det spelade ingen roll om det var på nära håll eller på långt avstånd han träffade vilket som. 10k tog ansvaret för att undervisa i skytte och hur man använde en kpist eller liknande vapen. Addison hon hade ett speciellt vapen typ ett baseboll trä som gav elektriska stötar väldigt effektivt som sagt, hon kunde sin sak om man säger som det är. Murphy har nu godkänts av Daryl han klarade testet som Daryl utförde. Elena, Damon och Stefan behövde hjälp med vissa instruktioner som tillexempel maten vilka allergier dem hade alla som befann sig på basen, sen så var det även hjälpen med att skörda grönsaker sen att få upp potatisen som dem satt för några månader sen de var ett stort väldigt problem. Fanns som sagt inte några maskiner för det, som typ traktor eller potatis plockare. Allt eftersom tiden gick började det bli kallare och kallare nu så det är inte långt kvar till snön kommer.
Men det hindrar inte zombies visst dem kommer att frysa och bli kanske förstenade, tänk sen när våren kommer då blir de full aktion igen, hm inte bra alls. Nått som vi kan konstatera är att de går sakta men säkert med vaccinet måste bara hitta de där lilla extra.

Snart var det dags för middag, grillad ”hare” och fisk med lite grönsaker och ris. Det hade vi gott om i flera år framåt så man ska inte klaga direkt. Jaha och där kom första snön och riktigt kallt runt 30 minus grader och storm blev det, snön yrde hit och dit kors och tvärs, det kändes som att man bodde på nord eller sydpolen riktigt kallt blev det. Rick och Michonne var ute och hämtade väldigt mycket ved så vi kunde göra en stor brasa för att värma oss då det inte finns elektronik eller för att göra det enklare ingen el alltså.

Murphy frågade Daryl det är så att jag har kommit på en idé, kan ni inte använda mitt blod o sen göra vaccin på det och testa sig fram. Daryl sade att jag ska fundera på och sen diskutera det med rådet till helgen. Elena har förslagit musiklektioner att den som kan och vill att vara med och bilda ett litet band så kan vi ha lite allsång 2 dagar veckan. Det låter helt fantastiskt säger Stefan och Michonne det skulle vara jätte coolt, hänger på och försöker locka fler dit. Maggie kommer gående med Rick dom ska en tur med hästarna och patrullera och sen sedan fiska lite så man får middag ikväll och några dagar framåt. Sedan ska vi nu ha lite pyssel inför julen de är snart jul och julmat som kalkon, julskinka, potatis, lasagne, mexikansk tamales och drycker av olika slag som vi samlat på oss under den långa tid som denna zombie undergången på gott. Snöstormen har blivit ännu värre och det har blivit en stor zombie samling vid murarna, vi har inte den styrkan eller orken att stå emot mycket mer.

Vi kommer eventuellt att få fly härifrån inom kort om denna samling ska fortsätta. Senare på kvällen så blev det lite filmer att se på som vi lyckats samla på oss och ett bilbatteri som vi kunde använda för att få el bara för just film kväll en gång i månaden,
Vi måste vara sparsamma med just de bilbatteri.
Stefan kommer och han vill diskutera med Daryl om han kunde avvara 2 extra män för att patrullera, nere vid floden där dem bygger och renoverar en bro. För att kunna använda den det finns ett samhälle där som inte är plundrat berättade Stefan för Daryl. Maggie och Michonne har ett projekt för odlingen dem planerar förfullt vad mer dom ska odla, kanske lite bär som jordgubbar, vinbär och hallon som man sen kan göra sylt, saft ja eller kanske vin vem vet något blir det i alla fall. HJÄLP; HJÄLP MIG SNÄLLA skriker någon fullt av skräck och är panikslagen och väldigt tagen. Det är en kvinna och nästan nyfött barn som skriker vid ingången utanför den stora porten vid södra tornet som ingen rustat upp ännu. Elena hör skriket då hon var i närheten just då hon signalerar till Rick och Daryl att hjälpa till att öppna den stora tunga porten till henne så att vi kan släppa in kvinnan. När vi äntligen fått upp porten med svett och massa tårar så släpper vi in kvinnan i sista sekunden, hon höll på att falla offer för en hel svärm av en stor zombie jord där dem samlats i klungor. Kvinnan har nu hämtat sig en del och presenterar sig- Jag heter Kayla och detta är min nyfödda son Cj. Lilla pojken var knappt 2 veckor gammalt så dem andra fick panik och väldigt stressade de fick ge sig ut i en liten grupp för att leta nöd artiklar så som blöjor och mjölkersättning då Kaylas bröstmjölk kommit igång ordentligt så det blev fullfart.
Senare på förmiddagen så sammaldes alla till presentation för den unga Kayla och hennes lilla son Cj efter att dom genomgott en stor hälsokontroll och såg till att hon inte var infekterad eller blivit biten eller riven av dessa odrägliga zombies. Kayla och cj var negativa så det var väldigt skönt att dem klarat sig ända hit till fots i 4 dagars promenad med trasiga byxor och tunna lätta skor i den snöstorm som precis börjat avta sakta men åt rätt håll.

Daryl säger åt dem allra starkaste männen att hjälpa honom utanför muren nu när zombies har svårt att ta sig fram när det är snö och börjar att frysa så kan vi skuta dom flesta och elda upp dom så snabba på nu har ingen tid att förlora nu, det är vår ända chans nu vi kanske har fler chanser nu. Alla män dem var cirka 15 stycken med Daryl nu detta tog nästan hela eftermiddagen fram till middagen många timmar senare. Middagen bestod av ris grönsaker och några harar och ekorre de fanns inte så mycket att jaga där vi befann oss, de kunde komma någon enstaka rådjur ibland men inte mycket mer än så.
Nu har det gott cirka 5 månader sen Murphy hade ett möte med Daryl angående att göra ett vaccin, av han var hälften zombie fast inte helt infekterad då han var immun mot zombie bett. Jag har tänkt mycket på det som vi diskuterade säger Daryl till Murphy, så vi kan testa oss fram noga och varsamt. När vi hittat den rätta som fungerar för detta virus är stabilt och säkert till befolkningen, som fortfarande inte har smittats ännu. Efter en tid hade gott och dem som befann sig innanför murarna, blev Murphy så arg och frågesatte dem på det lilla labbet som alla hjälpts åta att bygga och få allt på plats. Han sa har ni inte testat klart nu de har nästan gott ett helt år nu utan ni gett något resultat än. Elena som hjälpte till även i labbet försvara sig och försökte lugna ner Murphy sa att dem har en testning kvar så om ca 2 månader till får vi vänta på ett vaccin som ska bota dem flesta zombies.

Näst kommande eftermiddag så var det en sorglig stämning här runt de vuxna dem grät och var jätte ledsna. Stefan hade fått lunginflammation, och var väldigt illa där an han har förmodligen inte lång tid kvar att leva tyvärr. Elena satt på sängen bredvid Stefans säng, och tårarna rann ner för hennes kinder.

Stefan sa att min tid är inne snart det sa han mellan hostattackerna. Jag har gjort min tid nu i jordelivet de måste du inse Elena, och fortsatte och prata med henne. Elena sa vi har ju penicillin som kan hjälpa dig att bli frisk sa hon till Stefan, han svarade att det har gott för lång tid för att penicillinet ska göra sin verkan. Elena blev mer och mer ledsen. Under natten tar Stefan sina sista andetag och somnar in. Det blev en fin och vacker ceremoni för Stefan. Elena sjöng en vacker sång som Stefan och Elena skrivit tillsammans i hemlighet, låten hette ” Låt aldrig saknaden ta över” den var så vacker. Efter ceremonin så satt Elena kvar vid Stefans kista som Daryl byggt, hon bara satt där och grät sa inte ett ljud. Hon hade hamnat i djup depression och ångest. Michonne tog med sig Rick för att rida iväg till närmsta apotek om ni nu inte var invaderat och rensat med zombies, eller att e inte fans ångest tabletter kvar så får man rida till nästa ställe som ligger 7 km bort. Nu när vi kom fram till Apoteket så gick vi in där men först så fick vi döda några zombien fick tag i medicinen till Stefan. Nu drar vi säger Michonne till Rick så red dem tillbaks till lägret där alla bodde. Väl framme så går dem till Elena här är medicinen till Stefan, Elena tittar på Michonne med tårar som rinner ner för hennes kinder och säger att klarade sig inte han dog ca 5 timmar efter ni red iväg. Rick och Michonne tittar på varandra som två frågetecken dem begrep ingenting o sa oj gick det så fort. Rick sa till Elena att jag beklaga verkligen sorgen för Stefans bortgång, han var som en i familjen liksom berättade Rick för Elena. Michonne stod lutad emot dörrkarmen ingång till Stefans rum där Elena satt på sängen för att gå igenom hans ägodelar de få saker han hade.

En armbandsklocka, och en släkt ring som har en safir sten i blå färg och ett mönster av ett vapen – armborst, inom sitt italienska släkte Salvatore som Stefan och Damon hette i efternamn kom ifrån deras far som tyvärr är avliden sen 6 år tillbaka ungefär långt innan det var tanke på att detta virus och zombies skulle komma. Så det var verkligen skönt för deras far att han får slippa den här undergången som är nu. Damon och Stefans far dog av en tids sjukdom( Leukemi) på sjukhus i Italien.
Nästa tidiga morgon så var det att Elena gick upp tidigt då hon inte kunde sova, satt och tittade på den vackra himlen röd/ rosa, jätte fin soluppgång helt fantastisk var den. Elena satt där alldeles ensam, med en kopp med nybryggt kaffe. Det var en stor kopp med skummad mjölk så gott- sa hon för sig själv. Efter en stund som hon satt där och tittade upp mot himmelen och den vackra solnedgången kom Damon. Han var väldigt nedstämd och orolig han saknade sin bror som precis gott bort och är begraven för en tid sen. Damon sa det var väldigt vacker himmel idag de tyder på att det kommer att bli strålande väder idag. Elena säger till Damon att jag saknar honom också det är väldigt tomt utan honom vid sin sida. Vad säger du ska väcka barnen för frukost den är klar för ca en 15 minuter sedan. Damon svarar ja det gör vi! Maggie var redan vid frukosten med några av barnen och satt och åt och njöt verkligen av kaffet och några smörgåsar. Maggie hade planerat och gå en runda och säkra upp staket och se om nått va trasigt och behövde lagas, det var en tid sen vi rustade upp staketet och laga tornen eller portarna som sagt.

Senare samma dag så behövde Daryl hjälp med att jaga lite inför middagen ikväll, Michonne följer med och jagar fler dess och bättre. Efter några timmar så kom Daryl och Michonne tillbaka med 2 stycken hjortar som flåddes och styckades i fina bitar så man hade mat kanske 4 dagar. Till hjorten så blev det ris och grillade grönsaker och en enkel sås som var gjort på plommon och äpple. Det luktade verkligen helt fantastiskt gott med äpple och plommon och ny grillat kött. Rick höll sig lite för sig själv idag var inte den glada och spralliga Televinken som han brukar vara i vanliga fall. Rick sa till alla dem som befann sig i närheten, så här är det att alla kan inte vara på bra humör jämt så är det. Elena sa då vid tillfället att de är så det är tyvärr, som sagt du får vara för dig själv idag ta en ledig dag eller något. Carol som va i närheten också tog en promenad fram till Rick och frågade vad som har hänt? Han svarade att han saknade sin son och fru som dog. Först dör min fru av att förlora blod under när hon födde med kejsarsnitt vår dotter Judith, och sen min son blev biten av en zombie vid Alexandria. Så Rick sa att jag har en jobbig dag idag, så jag skulle uppskatta om jag kunde få 1 -2 dagar ledigt för att få vara för mig själv. Absolut sa Daryl till honom det är självklart att du får vara ledig vi vet ju vad som har hänt din fru Lorrie och din son Carl. Rick tackar så mycket och fortsätter ner för korridoren när han möter Damon vid trappen, Damon frågar har det hänt något du ser så ledsen ut. Rick svarar att det är årsdagen när min fru och son gick bort, oj beklagar säger Damon till Rick och går iväg längs korridoren ner till matsalen för att ta en skvätt kaffe. Kolla vad jag hittade när jag var ut och vid stängslet säger Carol till Daryl, de är en surfplatta av senaste modell den kan vi använda när de är film timme vi måste ladda den vi bilbatteriet i källaren.

Absolut säger Daryl till Carol hon har kommit upp i åren nu har passerat 70 sträcket nu och hon orkar inte lika mycket längre som tidigare när hon var ung, stilig och snärt kvinna. Carol hade problem med Reumatism och artros i ryggen, hon får varken bära eller lyfta tunga grejer eller ja saker över huvud taget som sagt. Rick och Maggie kommer efter och hjälper carol att flytta en tung bokhylla och en stor fåtölj som dom hittat i ett hus 4 mil där ifrån där dem höll till. Huset var redan övergivet, allt stod fortfarande kvar konstigt nog i så gott som bra skick iallafall. Det är en annan grupp som har spanat på dem andra i atlanta dom kallas (whispers) på svenska heter det viskarna. Dom va riktiga korkade så kallat idioter, sa man fel ord som dödades man direkt för att man inte va ärlig och lojal mot gruppen. Ledaren för whispers hette Omega en väldigt vrång och hård kvinna som sade vad hon tyckte och tänkte. I samma grupp som Omega så fanns det även en som hette Alpha en stor växt man med mycket skägg och en stor kalufs på huvudet och sen en rund stor mage. Han hade skalperat zombies och tagit huden över sitt huvud, för att zombies skulle känna död då. Man kunde då gå i flock. Men utan att dem gjorde nånting.

Solen sken för fullt strålande solsken över hela Atlanta trots sina kyliga grader ute trots att det börjar bli till våren nu en bit in i mars. Michonne gick ner för att ta ut hästarna de hade kommit 2 till nu så nu har dem sammanlagt 4 stycken hästar i hagen. Carol kom ner till hagen för att prata med Michonne om dem kunde ta en rid tur och patrullera. Sen red dem ner till sjön för att fiska lite om dem får något napp av dess slag. Michonne lyckades att få några sikar och ett par gäddor som dem sen skulle laga olika fiskrätter från fiskpudding till några grytor. Rick är äntligen på bättrings väg fick jag höra säger Carol till Michonne, fast de var Rick som talade om det för mig säger Carol och fortsätter diskutera vidare om all mat dem skulle laga så det räcker några dagar åt i alla fall. Michonne såg verkligen fram emot att få tillaga maten med Carol. Daryl hade råkat ut för en olycka han var ute med en av hästarna och kallades för ”nervösa Nelly” som sagt var ute och red, han blev avkastad och rasade ner från ett berg och fick en pil på högra sidan av ryggen. Hästen att skenat i väg tillbaka till lägret. Rick, Damon och Elena tog och red ut i skogen och se om dem kunde hitta Daryl någonstans sökte längs vägen, och red ner till sjön och där låg Daryl på en klippa avsvimmad. Dom sprang fram till Daryl och försökte få kontakt, han kvicknade till efter mycket om och men. Dem plåstrade om honom provisoriskt tills dem kom hem till lägret igen. När den äntligen kom fram till lägret så sydde dem ihop honom där pilen hade suttit, sen fick antibiotika för infektion som han skulle äta 3 gånger om dagen i 10 dagar cirka. Daryl hade också nämligen fått lite feber nu med så han fick 2 värktabletter också. Daryl hade gott och förälskat sig i Maggie och dem har börjat prata mera och promenader i solnedgångarna och höll varandra i handen, de hade även med sig picknik korg med kaffe, lite smörgåsar och en filt att sitta o mysa på.

Detta hände flera gånger man såg dem rida iväg på varsin häst ner mot stranden, där fanns det inga zombies, dem hade satt upp starka staket som stod emot zombies. Daryl och Maggie kunde sitta nere vid stranden i timmar sent in på småtimmarna. Dem red tillbaka nu och Daryl säger till Maggie att- älskling vi måste rida tillbaks nu så vi får några timmars sömn det är mycket att göra idag, hon svarar ja det är nog best att vi gör det älskling. Dem gick till och med och lade sig i samma säng, de är härligt att få se lite kärlek nu under dessa svåra tider det behövs verkligen säger Elena och Carol till varandra. Damon bara skakar på huvudet och tittar snett på dem båda och hånflinar dem rakt upp i ansiktet.

Elena fråga sätter Damon varför han beter sig så illa? Han svarar barskt tänk om jag också kunde få lite kärlek som jag fick förut av dig Elena så som vi hade inte Stefan gick bort, hon säger men det har ju inte funnits tid för de och det vet du Damon. Jag älskar dig och det vet du även om tiden inte räckt till för det just nu säger Elena till Damon. Han svarar henne med nedstämd ton, att kan vi inte då sova tillsammans då vi är ju ändå som sagt tillsammans. Ja det kan vi göra baby alla gånger det har jag väntat länge på att du ska säga älskling säger hon till honom. Carol och Michonne höll på i köket nu och lagade mat olika fiskrätterna som dem planerat det luktar otroligt gott säger Rick när han går förbi köket för att ta en kopp kaffe.
Nu har det äntligen gått 2 år cirka och nu är äntligen vaccinet klart och undersökt och det fungerar 95 av 100% så nu har vi börjat vaccinera alla inne i lägret till att börja med och det ät i full gång nu. Sen nästa steg blir att ta in 3 zombies i taget för att ge vaccinenet sen låser vi in dem i karantän tills vi ser att de verkar, vi fortsätter med att vaccinera till alla är vaccinerade. Så det blev ett lyckligt slut och en tid gott så nu är alla återställda och lever ett glatt och lyckligt liv och kan återgå till det normala igen och bygga och rusta upp allt igen som blivit förstört av allt som hänt!!

Skriven Av Ronja Hallingström på Mediaverkstan 2021-22

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.