Home Övrigt Berättelser och texter Ronjas upplevelse på Mello

Ronjas upplevelse på Mello

0
Ronjas upplevelse på Mello

I fredags morse fick jag meddelande från Nya pulsen i Flemingsberg att jag hade vunnit deras tävling som dom hade anordnat. Det var 2st biljetter till melodifestivalfinalen och 10 stycken 200 grams chokladkakor. Jag fick en chock. Jag var tar tvungen att ringa till dem och dubbelkolla om de var sant, med tanke på att det finns mycket falska sidor på facebook.

På lördag kväll så blev det äntligen av. Jag bjöd med mig min bästa kompis på finalen på Friends arena. Det blev en brakande och fantastisk upplevelse. Det var mycket folk, mycket prat och dans och där vi satt, så var de glada. Publiken var i blandade åldrar, från unga till pensionärer. Det viftades med ballonger och nästan alla hade massa glitter i sina ansikten och i sina skägg. Många hade glänsande hattar i olika färger blå, rosa och guld. Vi fick bra platser cirka 30 meter ifrån scenen och en bra sikt det hade vi.

Det var schysta låtar. Cornelia Jakobs, som vann, hennes låt var okej. Men jag tror inte den kommer gå så långt i Eurovision. Anders Bagge kom på 2:a plats och den var något bättre tycker jag. Det var sammanlagt cirka 27.000 åskådare på Friends arena i lördags den 12.e mars. Alla jublade till alla låtar, men när Anders Bagge kom in på scenen skrek och jublade publiken och viftade ordentligt med ballongerna. När det sen slutade och alla människor kom ut ifrån arenan så var det taxibilar, limousiner och långfärdsbussar överallt, kors och tvärs det var omöjligt att ta sig fram det var jättelånga köer.

Här sitter jag och min kompis Sandra

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.