spot_img

”Dj’n” år 2050

– Landar på flygplatsen efter att ha spelat vinyl på festen uppe på Zeppelinaren i två dagar
från Hongkong till Arlanda och genast vänder uppmärksamheten mot Discogs Shopen.
(som en ”pressbyrån för DJs” som är öppet dygnet runt och på alla världens flygplatser).

Där finner du producenter och artister och DJs egna produktioner i form av vinyl album, redo att införskaffas för att senare spelas på någon av de olika klubbarna som finns i anslutning till flygplatserna i de gamla flygplanskropparna och året är 2050 och jag är 68 år gammal.

– Jag hittar en återutgåva av “5×4=20”. En vinylbox som jag själv släppt för många år sedan, fem skivor med 20 låtar Jungle, Brake Beat och D&B från 2018 då jag bodde i Slagsta Strand i Fittja och på bostadshotellet Part Time Home. Jag skrev de 20 låtarna och hantverkare som jobbade svart i byggbranschen och levde rullan söp och knarkade på helgerna.

På etiketten på en av skivorna är solsystemet målat på en avloppsbrunn som ett skämt från 2021 när de förstod att jorden var platt och att vi inte har någon rymd utanför kupolen och vattnet utanför, jag hittade den i Valla i Linköping på promenad med föräldrarna.

Omslaget på originalet målade jag med torrpastell och sen fyrfärgskopierat i Tyskland. Billigare än att gå till kopiatorn eftersom ingen människohand rör vid jobbet.

Sen instoppat i varje omlag i de första 250 st. Limiter Edition ligger det ett original målat konstverk som gör varje vinylbox till ett original, och också ett A3 som är stämplat för hand och med borrade hål som mäter med stjärnkonstellationerna den perioden då skivan skrevs som en tidsmarkering och äkthetsfaktor.

Föregående artikelClownmordet
Nästa artikelDigitalt träningspass

Blandat

X